[parml] Επόμενα βήματα για το μάθημα

Nikela Papadopoulou nikela at cslab.ece.ntua.gr
Thu Mar 19 17:32:49 EET 2020


Καλησπέρα, 

Για την οργάνωση του μαθήματος για τις επόμενες εβδομάδες, δημιουργήσαμε ένα slack workspace (parml.slack.com <http://parml.slack.com/>). Στο τέλος αυτού του mail θα βρείτε το σύνδεσμο εγγραφής. Μπορείτε να χρησιμοποιείτε ελεύθερα το κανάλι #general για ερωτήσεις/συζητήσεις/απορίες, και προτείνω η κάθε ομάδα να δημιουργήσει το δικό της κανάλι για διευκόλυνση της συνεργασίας.

Σε συνέχεια του τελευταίου εργαστηριακού μαθήματος, και αφού είναι αδύνατη η διεξαγωγή του εργαστηρίου με φυσική παρουσία, θα εργαστείτε ανά ομάδα στην 1η εργαστηριακή άσκηση (http://www.cslab.ece.ntua.gr/courses/parml/files/spring2020/parml-lab1-2019-20.pdf <http://www.cslab.ece.ntua.gr/courses/parml/files/spring2020/parml-lab1-2019-20.pdf>) και θα μας παραδώσετε τις απαντήσεις σας σε μια (πολύ) σύντομη αναφορά μέχρι την επόμενη Πέμπτη 26/3. Υπενθυμίζω ότι αυτή η πρώτη εργαστηριακή άσκηση έχει σκοπό να εξοικειωθείτε με έννοιες παράλληλου προγραμματισμού και επιδόσεων και να προετοιμαστείτε για τα επόμενα μαθήματα θεωρίας και τα εργαστήρια, συνεπώς δε θα βαθμολογηθεί. Αξιοποιείστε όσο περισσότερο μπορείτε το Slack για τη διάδραση με μας και με τους συνεργάτες σας. 

Την επόμενη Πέμπτη 26/3, το μάθημα θεωρίας θα πραγματοποιηθεί στην κανονική ώρα, με τηλεδιάσκεψη. Σε επόμενο mail, θα ακολουθήσουν οδηγίες σύνδεσης. 

Παρακαλώ ενημερώστε συναδέλφους που πιθανόν δεν έχουν εγγραφεί ακόμα στη λίστα. 

Καλή συνέχεια, 
Νικέλα 

https://join.slack.com/t/parml/shared_invite/zt-cxlthklj-GMfWYcb31KuU0nrTM2wNtA <https://join.slack.com/t/parml/shared_invite/zt-cxlthklj-GMfWYcb31KuU0nrTM2wNtA>

-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.cslab.ece.ntua.gr/pipermail/parml/attachments/20200319/7c0f2b19/attachment.htm>


More information about the parml mailing list