[Advcomparch] extra μαθήματα (αναπληρώσεις χαμένων ωρών)

Nectarios Koziris nkoziris at cslab.ece.ntua.gr
Thu Mar 21 13:45:08 EET 2013


Καλησπέρα σας,

Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας. Φαίνεται ότι η πλέον πρόσφορη μέρα είναι η Παρασκευή (γνωρίζω ότι έχουμε μαθήματα της Σ), οπότε βάζουμε τα μαθήματα αναπλήρωσης τις Παρασκευές 17:00-19:00 στο ΑΜΦ Πληροφορικής. Θα το ενεργοποιήσουμε, σε κάθε περίπτωση, κατόπιν ειδοποίησης, κάθε φορά, τη Τρίτη που θα προηγείται, ή μέσω λίστας. Απλά, κρατείστε αυτή την ώρα στο πρόγραμμά σας για το μάθημα των Προηγμένων.

ΑΚ


-----Original Message-----
From: advcomparch-bounces at lists.cslab.ece.ntua.gr [mailto:advcomparch-bounces at lists.cslab.ece.ntua.gr] On Behalf Of Nectarios Koziris
Sent: Wednesday, March 20, 2013 11:03 AM
To: advcomparch at lists.cslab.ece.ntua.gr
Subject: [Advcomparch] extra μαθήματα (αναπληρώσεις χαμένων ωρών)

Καλημέρα σας,

Μετά από διερεύνηση πιθανών εναλλακτικών με τη Γραμματεία, βρέθηκε διαθέσιμο το ΑΜΦ Πληροφορικής κάθε Δευτέρα 15:00-17:00. Παρακαλώ πολύ πείτε μου αν υπάρχει κάποιο μάθημα του 8ου εξαμήνου εκείνη την ώρα. Θυμίζω, η αρχική μας ώρα ήταν 16:00-18:00 (Δευτέρες). Αν υπάρχει πρόβλημα, η εναλλακτική μας είναι Παρασκευή 17:00-19:00 πάλι στο ΑΜΦ Πληροφορικής.

Ας αναλάβει κάποιος να μας πει για το 15:00-17:00. Προς το παρόν αποφεύγω το doodle, καθώς μπορεί ο καθένας να ψηφίσει με οποιοδήποτε όνομα, και μπορεί να ξεφύγει η διαδικασία.

Σας ευχαριστώ,

ΑΚ
_______________________________________________
Advcomparch mailing list
Advcomparch at lists.cslab.ece.ntua.gr
http://lists.cslab.ece.ntua.gr/mailman/listinfo/advcomparch


More information about the Advcomparch mailing list